• info@bellamo.hu
  • +36-30/303 6320

Technológiafejlesztés és ingatlan korszerűsítés.

A kedvezményezett neve: DecoCenter Bútorgyártó és Kereskedelmi Kft

  • Projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00521
  • A fejlesztés tárgya, célja: Technológiafejlesztés és ingatlan korszerűsítés a DecoCenter Kft.-nél
  • A szerződött támogatás összege: 68 715 892 Ft
  • A projekt tartalmának részletes bemutatása:

    A projekt keretein belül tervezzük megvalósítani az ingatlan átalakítását, mely során a jelenleg még raktárként funkcionáló hátsó épületrésszel kibővítjük meglévő üzletterünket. Az átalakítás során mintegy 240 négyzetméterrel tudnák bővíteni a bemutatóteret. A jelenlegi üzlettér már zsúfolt, a bemutatásra elhelyezett termékek szűkössé teszik a teret, további bútorok és kiegészítők elhelyezésére már nincs lehetőségünk. Versenyképességünk és bevételeink növelése érdekében azonban indokolt további termékek bemutatása, minél szélesebb kínálat - többek között a saját készítésű bútorok és falpanelek- bemutatása a vásárlóknak. Az átalakítás során a belső falak áthelyezésre kerülnek, valamint új padlóburkolatot kell kialakítani a jelenlegi raktárrészben, mely megegyezik az üzlettér padozatával. Ezt követően szükséges az egyéb faljavítások elvégzése, valamint a megjelenés egységesítése érdekében a falak újrafestése, melynek köszönhetően a korábbi raktár az üzlettér szerves részévé válik. Az átalakítási munkálatok mellett megtörténik ezen hátsó épületrész homlokzatának hőszigetelése 15 cm vastag poliészterhab lemezzel, mely az eddigi raktározási funkció miatt nem volt szükséges.

    A telephelyen történő munkavégzéshez, a folyamatos megvilágításhoz, valamint gyártási munkálatokhoz szükséges áramellátás biztosítása érdekében egy 30 kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítését tervezzük. A fűtés és hűtés környezetkímélő megoldása érdekében beépítésre kerül egy 50 kW teljesítményű levegő-víz hőszivattyús rendszer, mely nyáron gondoskodik az épület hűtéséről, télen pedig a fűtéséről, növelve ezzel vásárlóink és dolgozóink komfortérzetét.

    A projekt keretében tervezzük két technológiafejlesztést eredményező gép beszerzését:1 db függőleges lapszabászgép és 1 db lézervágó gép. Az egyedi bútorkészítés mellett dekorációs falpanelek gyártásához van szükség ezen gépekre. A modern magas minőségű és pontosságú eszközöknek köszönhetően jelentős fejlődést érhetünk a vállalkozásunknál mind minőségben, mind termelékenységben egyaránt.

  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.11.04.