• info@bellamo.hu
  • +36 - 62 / 42 82 82

Nicea 80x200 cm hideg-hab matrac

Nicea 80x200 cm hideg-hab matrac
Nicea 80x200 cm hideg-hab matrac
Nicea 80x200 cm hideg-hab matrac
Online kedvezmény 40%
Raktárról azonnal  elérhető
32 300.- Ft 53 800.- Ft

7 Climatic zónás memóriahabbal

Rendelhető: Raktárról azonnal elvihető

- Nicea 80x200 cm hideg-hab matrac | Termék alapára: 32 300.- Ft
- Szállítási díj | Egyedi: 2 990.- Ft

Összesen: 32 300.- Ft

* A termék megrendelésével fizetési kötelezettségem keletkezik.

Prémium szériás, mindkét oldalon H3 (közepesen kemény) keménységi komforttal rendelkező hideg-hab matrac.

Rendelhető méretek:
-80 x 200 cm:    53 800.- Ft helyett  32 300.- Ft    Raktárról azonnal elvihető!

A NICEA matrac nagyon kényelmessé teszi az alvást, a 7-zónás profilozott memóriahabnak és a 7-zónás profilozott HR hideg-habnak köszönhetően. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a gerincünk tökéletes alátámasztást kapjon minden egyes ponton.

Matrac keménységi fokozatok

A matrac keménységét az egyéni igények alapján érdemes megválasztani. A választásnál figyelembe kell venni a testsúlyt és az alvási pozíciót is.

H1 – Nagyon puha matracok: A nagyon puha matracokat a 40 kg alatti személyeknek tervezték. Ezek PUR hideg-habbal készülnek, ennek köszönhetően a matrac rugalmas, puha és megfelelő alátámasztást biztosít a gerincnek. Azoknak ajánlott, akik szeretnek puha felületen aludni.

H2 – Puha matracok: A 40 és 60 kg közötti személyek számára tervezték, és azoknak akik közepes keménységű felületen szeretnek aludni. Ezek a matracok nagyon rugalmasak, felveszik a test alakját – lehetővé teszik, hogy a gerinc természetes pozícióban maradjon alvás közben – majd forduláskor, mozgáskor maradéktalanul visszaállnak az eredeti állapotukba.

H3 – Közepes keménységű matracok: A 60 és 100 kg közötti személyek számára tervezték és azoknak, akik szeretnek keményebb fekvőfelületen aludni. Biztosítja a megfelelő alátámasztást a testnek és gondoskodik a kényelmes pihenésről.

H4 – Kemény matracok: 100 kg feletti súllyal rendelkező személyek számára tervezték és azoknak, akik kifejezetten kemény felületen szeretnek aludni. Biztosítja a gerinc tökéletes alátámasztását az alvás ideje alatt és gondoskodik a tökéletes pihenésről.

Cserélhető, levehető huzat
40°C-on mosható, könnyedén lecipzározható.

7-zónás HR hideg-hab
Felveszi a test alakját.

PUR hideg-hab
Nagy rugalmasságú, tartós, modern EUROFOAM réteg.

7 Climatic zónás memóriahab
Reagál a nyomásra és hőmérsékletre, felveszi a test alakját - lehetővé teszi, hogy a gerinc természetes pozícióban maradjon alvás közben – majd forduláskor, mozgáskor maradéktalanul visszaáll az eredeti állapotába.

A matrac magassága: 13 cm

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Küldjön üzenetet:

Kapcsolódó Termékek

Hasonló Termékek