• info@bellamo.hu
  • +36 - 62 / 42 82 82

Szállítási díjak / Vásárlási tájékoztató

Üdvözöljük a Bellamo.hu webáruházában!

Teljesítési és szállítási feltételek
Jelenleg Magyarországra, és a környező országokba vállalunk kiszállítást. A kiszállítást magunk, vagy szakképzett szállító partnerünk biztosítja. Külföldi szállítás esetén kérje ajánlatunkat!

A belföldi szállítás gyűjtőfuvarban történik.
- Budapesten: 5 990.- Ft
- Szegeden: 5 990.- Ft
- Vidéken: 8 990.- Ft
A szállítás gyűjtőfuvarban történik hétköznap (a szállítás napját az adott területre történő szállítások határozzák meg).
A szállítás házig történik, a megadott címen a bejárathoz legközelebbi szabályos parkolóhelyig! A bútor beszállításáról kérjük gondoskodni szíveskedjenek.

Szegeden helyszíni bútor összeszerelés, házba, lakásba beszállítás rendelhető:
- Bútor összeszerelése: Ülőgarnitúráknál, kanapéknál: Az eredeti ár 4%-a.
Szekrénysoroknál, bútorlapos bútoroknál: Az eredeti ár 10%-a.
- Házba való bevitel: 5 000.- Ft
- Lakásba való beszállítás: 1. emelet, 2. emelet: 5 000.- Ft
2. emelet felett emeletenként +2 500.- Ft

A megrendelt bútorokat 2 hétig díjmentesen tároljuk, a 2 hét eltelte után a tárolási díj az áru értékének 3%-a, minden megkezdett hónapban.

Rendelési folyamat

Előzetes regisztráció  Előzetes regisztrációra a főoldalon, a Regisztráció menüpont alatt van lehetőség. Ezt rendeléskor is megteheti. Az űrlap kitöltésénél ügyeljen arra, hogy a Szállítási cím alatt azt a címet adja meg, ahová szeretné, hogy a terméket kézbesítsék. Számlázási címnek pedig azt a címet adja meg, ahová a számlát kéri. Amennyiben a kettő megegyezik, úgy a Másol gombra kattintva ezek az adatok automatikusan bekerülnek a Számlázási cím alá, így nem kell még egyszer begépelni. Az Adatok mentése gombra kattintva valósul meg a regisztráció. Ezután az oldalon a Belépés mezőben a regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszóval tud belépni.

Katalógusban való böngészés  Termékkatalógusunkban böngészésre az oldalsó termékkategóriák és alkategóriák segítségével van lehetőség. Adott termék-alkategóriára kattintva az oldal középső felületén jelennek meg az alkategóriába tartozó termékek. A termékek feletti mezőben több lehetőség is van a böngészés leegyszerűsítésére. A termékeket tudja rendezni név szerint növekvő vagy csökkenő sorrendben, be tudja állítani, hogy egy oldalon mennyi termék jelenjen meg. A Keresés mezőben pedig közvetlenül termékre kereshet.

Termék kiválasztása  A termék képére, nevére, vagy a Részletek gombra kattintva juthat el a termék-oldalra. Itt találja a termék leírását, és lehetőség van nagyobb méretű kép megtekintésére a termékről. A termékkel kapcsolatos egyéb adatokat is itt találja, mint gyártó, melyik kategóriában szerepel, és hogy rendelhető-e. A termék-oldalon találja a termékhez írt hozzászólásokat is. A terméket csak a termék-oldalon tudja kosárba rakni.

Megrendelés leadása
A rendszer a rendelés megérkezése után egy visszaigazoló e-mailt küld a regisztrációkor megadott e-mail címre.
Kérjük, ellenőrizze az adatokat, és a megrendelt termék paramétereit, mennyiségét, vételárát! Amennyiben szándékától eltérőt tapasztal, kérjük, azonnal jelezze telefonon, vagy e-mailben (info@bellamo.hu)! Kollégáink később email-ben küldik a visszaigazolást és mellékletben az előlegszámlát (a vételár 10%-a). Kérjük, hogy átutalásnál minden esetben tüntesse fel a nyomtatvány "Közlemény" rovatában, a tőlünk kapott "Előlegszámla" sorszámát.Banki pénztári befizetésnél 500,- Ft banki adminisztrációs költséget számolunk fel.

A bútor beérkezésekor telefonon értesítjük vagy e-mail címére értesítést küldünk. A hátralék beérkezésekor a termék átvehető, vagy egyeztetett időpontban kiszállításra kerül. Készpénzes hátralékfizetés esetén, amennyiben kérte a termék házhoz szállítását, logisztikai osztályunk felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítási időpont egyeztetése céljából. Ebben az esetben a hátralékot, a szállítást végző munkatársunknál kell kifizetni, aki átadja a végszámlát. Személyes átvétel esetén, a terméket 6728 Szeged Dorozsmai út 14. szám alatti raktárunkban veheti át, telefonon egyeztetett időpontban. A megrendeléstől számított 3 hónapon belül át nem vett termék esetén a rendelést töröljük,a befizetett előleget nem áll módunkban visszaadni.

Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az 1959. évi IV. törvény 245 §(1) pontja alapján, "a teljesítés meghiúsulásáért felelős személy az adott foglalót elveszti, a kapott foglalót kétszeresen köteles visszatéríteni". "45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet  29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;" : Tehát nem áll módunkban az olyan termékek megrendelését törölni, amelyeket a vevő egyedi szín-szövet, egyedi kivitelű igénye szerint gyártatunk az illetékes gyártóval.